Werken bij / stage lopen

Werken bij

Wij zoeken mensen met passie, mensen die er zin in hebben, geïnteresseerd zijn, klantgericht zijn. Mensen die het leuk vinden om met mensen om te gaan en service en hulp te bieden. Maar ook mensen die collegiaal zijn, sociaal, iets over hebben voor een ander, maar zeker ook met humor en gezelligheid. Maar ook van alles beet willen pakken. Het is fijn als er enige kennis is van de artikelen die wij verkopen, maar er is ook veel wat je kunt leren.


Stage lopen

Wij zien graag in stagelopers een juiste energie, er zin in hebben, betrokken zijn, geïnteresseerd zijn en eigenlijk alles willen doen. We zijn een veelzijdig bedrijf waarin van alles moet gebeuren, je moet dan ook wel alles beet willen pakken. We zullen je met zoveel mogelijk facetten van het bedrijf kennis laten maken, zodat het een leuke interessante stage voor je wordt.

Wij hebben van Kenniscentrum Handel (KHC) erkenning voor ten minste onderstaande opleidingen. Het kan zijn dat je opleiding er niet tussen staat, neem dan gerust alsnog contact met ons op.

  • MBO Niveau 1 Aankomend verkoopmedewerker
  • MBO Niveau 1 Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
  • MBO Niveau 2 Verkoper (Verkoper detailhandel)
  • MBO Niveau 3 Verkoopspecialist (Eerste verkoper)
  • MBO Niveau 3 Verkoopspecialist (Verkoopspecialist detailhandel)
  • MBO Niveau 4 Verkoopspecialist

Ben jij geïnteresseerd in één van bovenstaande functies? Stuur dan een reactie ter attentie van Angeline Kommer naar angeline@kommerschoonhoven.nl


WEBSHOP
gdpr-image
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.
Privacyverklaring