Verhuurservice

Verhuurservice

Wil jij een eenmalige klus uitvoeren en niet meteen allerlei gereedschap aanschaffen? Denk bijvoorbeeld aan behang afstomen, het reinigen van je tapijt, het gebruiken van een bouwdroger, trilplaat of breekhamer. Dan is de verhuurservice bij KlusWijs interessant voor jou. Bespaar op je aankoop en op het onderhoud aan apparatuur dat je weinig gebruikt. Bij KlusWijs kan je zowel online als in een groot aantal van onze winkels gereedschap huren. Van aanhangwagens tot tapijtreinigers en veel meer! Bekijk ons hele assortiment aan verhuurapparatuur op deze pagina.

Gereedschap huren

Wil je voor een specifieke datum gereedschap huren? Dan is het handig om een reservering te plaatsen, dit kan in de winkel of per telefoon. Zo weet je zeker dat de voor jou nodige apparatuur beschikbaar is.

Gereedschap ophalen

Na de reservering staat jouw gekozen gereedschap staat klaar in onze winkel. Vergeet niet een geldige identificatie mee te nemen. Weet je niet hoe je een product gebruikt? Onze medewerkers geven je graag een demonstratie. Het gereedschap wordt altijd gecontroleerd voordat wij dit aan jou overhandigen. De borg kan je zowel contant als met een bankpas in de bouwmarkt zelf betalen. Dit krijg je terug zodra je het product weer inlevert bij de winkel.

Gereedschap terugbrengen

Het is belangrijk dat je het gereedschap weer schoon en heel terugbrengt. Het gereedschap wordt getest als het ingeleverd wordt. Let op: voor schade of vuil kunnen kosten in rekening gebracht worden. In onze winkel kun je gereedschap dat beschikbaar is direct huren. Het personeel geeft je graag een demonstratie en controleert jouw gereedschap zorgvuldig.

WEBSHOP
gdpr-image
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.
Privacyverklaring