Badkamer & sanitair

Op ons sanitair-plein staan mooie opstellingen als voorbeelden van badkamers en douches die we bij u thuis zo kunnen realiseren. Staat uw keuze er niet bij dan helpen wij u om een juiste keuze te maken in sanitair, tegels, was meubelen en kranen. U zou zelfs een bezoek mogen brengen aan onze leverancier om daar nóg meer ideeën op te doen. Vraag maar eens naar de mogelijkheden voor bij u thuis, onze klussendienst komt bij u thuis kijken om vrijblijvend een voorstel te doen.

Inspiratie

Onze ervaren klussendienst heeft al veel badkamers gerenoveerd, het resultaat is altijd prachtig. Ze beginnen natuurlijk met slopen en afvoeren van alle oude materialen, daarna begint het opbouwen, evt. verleggen van waterleidingen en afvoeren of electra, Daarna de wanden en vloeren voorbehandelen, tegelen en de meubelen en het sanitair plaatsen. En u kunt heerlijk genieten van uw nieuwe badkamer!

Interieuradvies & styling

We helpen je graag met een advies over kleur en interieur. Wij vinden het leuk om mee te denken en je huis helemaal naar jouw wensen in te richten. Met een mooi behang, een leuke nieuwe kleur op je muur of wat leuke nieuwe meubelen tover je je huis helemaal om naar jouw stijl.

Klussendienst

Heb je een grote klus of verbouwing, dan staat onze klussendienst voor jullie klaar. Met hun vakkundige kennis maken ze de mooiste badkamers en toiletten. Ze plaatsen raamdecoratie en zonwering. Wil je een klus laten doen laat onze klussendienst dan eens langskomen voor een vrijblijvende offerte.

Over ons

Onze eerste winkel werd geopend in 1975 in de Lopikerstraat, Na 10 jaar werd deze winkel te klein en verhuisden we naar de Melkfabriek. Alweer 7 jaar geleden hebben wij onze nieuwe winkel geopend, we wilden als familie een fijne, gezellige winkel waar letterlijk voor iedereen iets leuks te beleven is. Waar het fijn is om te komen winkelen, waar mensen voor je klaar staan om je te helpen. Waar van alles onder één dak te vinden is voor in je huis, van de eerste zak beton tot de kandelaar in de vensterbank.