Verf & behang

Er is veel te vinden op het gebied van verf en behang, er zijn ontelbare kleuren en heel veel soorten en kwaliteiten. Wat kun je het beste gebruiken voor welke toepassing? En het is best moeilijk om de juiste kleur te kiezen. We geven je uitleg over welke verf je waarvoor kunt gebruiken en welk behang mooi is om in je huis toe te passen. We helpen je graag om de mooiste kleur verf te vinden en het leukste behang uit te kiezen.

Inspiratie

We hebben heel veel soorten verf op doe het zelf en professioneel gebied van de beste merken. Flexa en Sikkens staan bij ons in het rek, maar ook Wijzonol, Histor en Sigma. We helpen je natuurlijk bij je keuze wat voor soort verf je wilt gaan gebruiken. Er is volop keuze in muurverf, krijtverf, alle soorten lakken in mat, zijdeglas of hoogglans en ook nog op waterbasis én terpentine basis.

Interieuradvies & styling

We helpen je graag met een advies over kleur en interieur. Wij vinden het leuk om mee te denken en je huis helemaal naar jouw wensen in te richten. Met een mooi behang, een leuke nieuwe kleur op je muur of wat leuke nieuwe meubelen tover je je huis helemaal om naar jouw stijl.

Klussendienst

Heb je een grote klus of verbouwing, dan staat onze klussendienst voor jullie klaar. Met hun vakkundige kennis maken ze de mooiste badkamers en toiletten. Ze plaatsen raamdecoratie en zonwering. Wil je een klus laten doen laat onze klussendienst dan eens langskomen voor een vrijblijvende offerte.

Over ons

Onze eerste winkel werd geopend in 1975 in de Lopikerstraat, Na 10 jaar werd deze winkel te klein en verhuisden we naar de Melkfabriek. Alweer 7 jaar geleden hebben wij onze nieuwe winkel geopend, we wilden als familie een fijne, gezellige winkel waar letterlijk voor iedereen iets leuks te beleven is. Waar het fijn is om te komen winkelen, waar mensen voor je klaar staan om je te helpen. Waar van alles onder één dak te vinden is voor in je huis, van de eerste zak beton tot de kandelaar in de vensterbank.