Vloeren

PVC vloeren zijn helemaal van deze tijd, vooral de PVC click vloeren zijn trending. Naast lijm- en click- PVC hebben we een ruime keus aan laminaatvloeren. We hebben de mooiste dessins op voorbeeldborden in de winkel. Onze vloeren zijn van uitstekende kwaliteit. Ze leggen makkelijk en kunnen vaak toegepast worden op een enigszins ongelijke ondervloer. Kom gerust voor advies, dan vertellen wij u alles over de verschillende soorten. We hebben ook ruime keus in heerlijk zachte vloerbedekking en vinyl.

Inspiratie

We hebben Click en lijm PVC vloeren van Coretec en Douwes Dekkers en Viva floors. Laminaat van Eurohome en Douwes Dekkers. Zachte vloeren als vloerbedekking van Desso, Bonaparte en Gelasta. Vinyl van Gelasta en Desso.

Interieuradvies & styling

We helpen je graag met een advies over kleur en interieur. Wij vinden het leuk om mee te denken en je huis helemaal naar jouw wensen in te richten. Met een mooi behang, een leuke nieuwe kleur op je muur of wat leuke nieuwe meubelen tover je je huis helemaal om naar jouw stijl.

Klussendienst

Heb je een grote klus of verbouwing, dan staat onze klussendienst voor jullie klaar. Met hun vakkundige kennis maken ze de mooiste badkamers en toiletten. Ze plaatsen raamdecoratie en zonwering. Wil je een klus laten doen laat onze klussendienst dan eens langskomen voor een vrijblijvende offerte.

Over ons

Onze eerste winkel werd geopend in 1975 in de Lopikerstraat, Na 10 jaar werd deze winkel te klein en verhuisden we naar de Melkfabriek. Alweer 7 jaar geleden hebben wij onze nieuwe winkel geopend, we wilden als familie een fijne, gezellige winkel waar letterlijk voor iedereen iets leuks te beleven is. Waar het fijn is om te komen winkelen, waar mensen voor je klaar staan om je te helpen. Waar van alles onder één dak te vinden is voor in je huis, van de eerste zak beton tot de kandelaar in de vensterbank.