Klussendienst

Onze ervaren klussendienst pakt eigenlijk iedere klus aan, ook grote. Moet er een wand omgezet worden in huis, of een aanbouw gemaakt? Wil je de badkamer of toilet gerenoveerd hebben? Wil je iets van raamdecoratie geplaatst hebben of een zonnescherm? Ze zijn van alle markten thuis en kunnen veel. Zo kunnen we een totaalverbouwing uit handen nemen en regelen dat alle zzp'ers mooi achter elkaar aan lopen en zodat je klus geen vertraging op loopt.

Inspiratie

Een verbouwing of klus kan enorm stressvol zijn. Kom naar de winkel voor advies, vervolgens komen we bij je kijken en maken een vrijblijvende offerte. Laat onze klussendienst het verder regelen, dan hoef je alleen nog maar te komen kijken hoe mooi het wordt! Onze klussendienst kan zorgen voor mooie passende oplossingen in je huis, zodat het wordt zoals jij het wilt.

Interieuradvies & styling

We helpen je graag met een advies over kleur en interieur. Wij vinden het leuk om mee te denken en je huis helemaal naar jouw wensen in te richten. Met een mooi behang, een leuke nieuwe kleur op je muur of wat leuke nieuwe meubelen tover je je huis helemaal om naar jouw stijl.

Klussendienst

Heb je een grote klus of verbouwing, dan staat onze klussendienst voor jullie klaar. Met hun vakkundige kennis maken ze de mooiste badkamers en toiletten. Ze plaatsen raamdecoratie en zonwering. Wil je een klus laten doen laat onze klussendienst dan eens langskomen voor een vrijblijvende offerte.

Over ons

Onze eerste winkel werd geopend in 1975 in de Lopikerstraat, Na 10 jaar werd deze winkel te klein en verhuisden we naar de Melkfabriek. Alweer 7 jaar geleden hebben wij onze nieuwe winkel geopend, we wilden als familie een fijne, gezellige winkel waar letterlijk voor iedereen iets leuks te beleven is. Waar het fijn is om te komen winkelen, waar mensen voor je klaar staan om je te helpen. Waar van alles onder één dak te vinden is voor in je huis, van de eerste zak beton tot de kandelaar in de vensterbank.