Kasten op maat

Een kast op maat, precies pas in jouw interieur? Er is veel mogelijk op het gebied van kast op maat, wij helpen je bij het maken van je keuze. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten deuren, schuifdeuren of draaideuren, er zijn klassieke en strakke deuren, massieve en omlijste deuren. In allerlei kleuren. Dat geldt natuurlijk ook voor het interieur, je kunt je interieur op jouw wens laten maken, met ladenblokken, extra planken of uittrekbare roedes.

Inspiratie

We kunnen de kast helemaal aanpassen aan jouw interieur en wensen, misschien heb je een schuin dak waar de kast onder moet of zit je met een moeilijke situatie, kom naar ons toe dan geven we je uitleg over de mogelijkheden. Onze klussendienst kan de kast vervolgens bij je komen plaatsen.

Interieuradvies & styling

We helpen je graag met een advies over kleur en interieur. Wij vinden het leuk om mee te denken en je huis helemaal naar jouw wensen in te richten. Met een mooi behang, een leuke nieuwe kleur op je muur of wat leuke nieuwe meubelen tover je je huis helemaal om naar jouw stijl.

Klussendienst

Heb je een grote klus of verbouwing, dan staat onze klussendienst voor jullie klaar. Met hun vakkundige kennis maken ze de mooiste badkamers en toiletten. Ze plaatsen raamdecoratie en zonwering. Wil je een klus laten doen laat onze klussendienst dan eens langskomen voor een vrijblijvende offerte.

Over ons

Onze eerste winkel werd geopend in 1975 in de Lopikerstraat, Na 10 jaar werd deze winkel te klein en verhuisden we naar de Melkfabriek. Alweer 7 jaar geleden hebben wij onze nieuwe winkel geopend, we wilden als familie een fijne, gezellige winkel waar letterlijk voor iedereen iets leuks te beleven is. Waar het fijn is om te komen winkelen, waar mensen voor je klaar staan om je te helpen. Waar van alles onder één dak te vinden is voor in je huis, van de eerste zak beton tot de kandelaar in de vensterbank.