Interieuradvies & styling

Er is zoveel te vinden op het gebied van interieur dat je soms de bomen door het bos niet meer ziet. Wij helpen je om het complete plaatje te krijgen door alle materialen eens bij elkaar te gaan zoeken. Natuurlijk vragen we eerst wat ongeveer de wensen zijn, neem wat foto’s mee van je interieur en je meubelen. En misschien heb je al wat ideeën opgedaan op tv of Pinterest? We kiezen een vloer, leggen er eens wat verfkleuren of behang bij en we kijken samen naar een mooi bijpassend gordijn. Zo gaat er een plaatje in je hoofd ontstaan en word je vanzelf enthousiast. En dat is nou net wat we willen!

Inspiratie

We kunnen jouw interieur helemaal naar wens maken, we geven advies over welke kleuren staan mooi bij elkaar, wat is daar dan vervolgens mooi bij op het gebied van raambekleding en gordijnen. Welke vloer staat er leuk bij, wil je een laminaatvloer of een click pvc en welke meubelen maken jouw interieur compleet?

Interieuradvies & styling

We helpen je graag met een advies over kleur en interieur. Wij vinden het leuk om mee te denken en je huis helemaal naar jouw wensen in te richten. Met een mooi behang, een leuke nieuwe kleur op je muur of wat leuke nieuwe meubelen tover je je huis helemaal om naar jouw stijl.

Klussendienst

Heb je een grote klus of verbouwing, dan staat onze klussendienst voor jullie klaar. Met hun vakkundige kennis maken ze de mooiste badkamers en toiletten. Ze plaatsen raamdecoratie en zonwering. Wil je een klus laten doen laat onze klussendienst dan eens langskomen voor een vrijblijvende offerte.

Over ons

Onze eerste winkel werd geopend in 1975 in de Lopikerstraat, Na 10 jaar werd deze winkel te klein en verhuisden we naar de Melkfabriek. Alweer 7 jaar geleden hebben wij onze nieuwe winkel geopend, we wilden als familie een fijne, gezellige winkel waar letterlijk voor iedereen iets leuks te beleven is. Waar het fijn is om te komen winkelen, waar mensen voor je klaar staan om je te helpen. Waar van alles onder één dak te vinden is voor in je huis, van de eerste zak beton tot de kandelaar in de vensterbank.