Meubelen

Op onze prachtige bovenverdieping vind je een geweldig assortiment meubelen. Ben jij op zoek naar die lekkere hoekbank, die stoere tafel, een mooi accessoire of een heerlijk woonkussen? Kom eens lekker neuzen en inspiratie opdoen voor je eigen interieur. Je vindt er tafels, stoelen, banken op maat, lampen, kleden en de leukste accessoires! We hebben altijd de nieuwste trends, de nieuwste stoffen en stylen. Een snel wisselend assortiment, helemaal van deze tijd, maar toch steeds een beetje anders dan anders.

Inspiratie

Wil je een bank op maat, helemaal zelf samen te stellen en de keuze uit heel veel stoffen? De banken van Sevn zijn helemaal naar je eigen wens samen te stellen. Maar we hebben ook banken en stoelen van Be Pure en Woood. Onze meeste stoelen, tafels en kasten zijn van Eleonora. De echte aparte meubelen en accessoires halen we bij Gert Snel, een importeur van allerlei artikelen over de hele wereld. De lampen en accessoires zijn o.a. van PTMD, By Boo, Countryfield.

Interieuradvies & styling

We helpen je graag met een advies over kleur en interieur. Wij vinden het leuk om mee te denken en je huis helemaal naar jouw wensen in te richten. Met een mooi behang, een leuke nieuwe kleur op je muur of wat leuke nieuwe meubelen tover je je huis helemaal om naar jouw stijl.

Klussendienst

Heb je een grote klus of verbouwing, dan staat onze klussendienst voor jullie klaar. Met hun vakkundige kennis maken ze de mooiste badkamers en toiletten. Ze plaatsen raamdecoratie en zonwering. Wil je een klus laten doen laat onze klussendienst dan eens langskomen voor een vrijblijvende offerte.

Over ons

Onze eerste winkel werd geopend in 1975 in de Lopikerstraat, Na 10 jaar werd deze winkel te klein en verhuisden we naar de Melkfabriek. Alweer 7 jaar geleden hebben wij onze nieuwe winkel geopend, we wilden als familie een fijne, gezellige winkel waar letterlijk voor iedereen iets leuks te beleven is. Waar het fijn is om te komen winkelen, waar mensen voor je klaar staan om je te helpen. Waar van alles onder één dak te vinden is voor in je huis, van de eerste zak beton tot de kandelaar in de vensterbank.