Tuin

Op ons tuinmeubelplein vind je de mooiste meubelen voor in je tuin, van luxe loungesets met heerlijk zachte kussens tot de mooiste tafels in diverse maten en materialen als keramiek, aluminium en hout en prachtige bijpassende stoelen. We hebben tuinmeubelen in allerlei prijsklassen, voor elk wat wils. Natuurlijk hebben we die mooie zweefparasol, maar ook parasols in allerlei soorten en maten, stoelkussens, buitenkleden, alles voor de barbecue en die leuke lampjes die

Inspiratie

We hebben kwaliteitsmeubelen van 4 Seasons Outdoor, tot wel 10 jaar garantie op je meubelen. Daarnaast staan er allerlei meubelen van Taste en van Lesli. Deze meubelen zijn gemaakt van Wicker, teakhout, gepoedercoat aluminium en rope. De stoelkussens en de parasols zijn van Madison.

Interieuradvies & styling

We helpen je graag met een advies over kleur en interieur. Wij vinden het leuk om mee te denken en je huis helemaal naar jouw wensen in te richten. Met een mooi behang, een leuke nieuwe kleur op je muur of wat leuke nieuwe meubelen tover je je huis helemaal om naar jouw stijl.

Klussendienst

Heb je een grote klus of verbouwing, dan staat onze klussendienst voor jullie klaar. Met hun vakkundige kennis maken ze de mooiste badkamers en toiletten. Ze plaatsen raamdecoratie en zonwering. Wil je een klus laten doen laat onze klussendienst dan eens langskomen voor een vrijblijvende offerte.

Over ons

Onze eerste winkel werd geopend in 1975 in de Lopikerstraat, Na 10 jaar werd deze winkel te klein en verhuisden we naar de Melkfabriek. Alweer 7 jaar geleden hebben wij onze nieuwe winkel geopend, we wilden als familie een fijne, gezellige winkel waar letterlijk voor iedereen iets leuks te beleven is. Waar het fijn is om te komen winkelen, waar mensen voor je klaar staan om je te helpen. Waar van alles onder één dak te vinden is voor in je huis, van de eerste zak beton tot de kandelaar in de vensterbank.