Raamdecoratie & gordijnen

Er is veel mogelijk op het gebied van raamdecoratie, er zijn veel stoffen, materialen en bedieningsmogelijkheden. Je kunt kiezen voor een mooie Plisse of Duette, misschien wel met een middenpakket. Of wil je toch liever een roljalouzie, een vouwgordijn of een houten jalouzie. We kunnen je helpen bij het maken van je keuze. Wat is er mogelijk in jouw huis? Heb je metalen kozijnen of draaikiepramen? Daar kan niet alles op. Maar wij hebben de mooiste oplossingen!

Inspiratie

We hebben veel keus in raamdecoratie. Ons assortiment bestaat uit rolgordijnen, verduisterend of lichtdoorlatend. Vouwgordijnen, Plisse’s of Duettes, met allerlei soorten bedieningen en pakketten. Houten of alumimium horizontale jalouzieen in diverse lamelbreedtes. Roljalouzieen en verticale lamellen in aluminium, textiel of kunststof.

Interieuradvies & styling

We helpen je graag met een advies over kleur en interieur. Wij vinden het leuk om mee te denken en je huis helemaal naar jouw wensen in te richten. Met een mooi behang, een leuke nieuwe kleur op je muur of wat leuke nieuwe meubelen tover je je huis helemaal om naar jouw stijl.

Klussendienst

Heb je een grote klus of verbouwing, dan staat onze klussendienst voor jullie klaar. Met hun vakkundige kennis maken ze de mooiste badkamers en toiletten. Ze plaatsen raamdecoratie en zonwering. Wil je een klus laten doen laat onze klussendienst dan eens langskomen voor een vrijblijvende offerte.

Over ons

Onze eerste winkel werd geopend in 1975 in de Lopikerstraat, Na 10 jaar werd deze winkel te klein en verhuisden we naar de Melkfabriek. Alweer 7 jaar geleden hebben wij onze nieuwe winkel geopend, we wilden als familie een fijne, gezellige winkel waar letterlijk voor iedereen iets leuks te beleven is. Waar het fijn is om te komen winkelen, waar mensen voor je klaar staan om je te helpen. Waar van alles onder één dak te vinden is voor in je huis, van de eerste zak beton tot de kandelaar in de vensterbank.